Alisofu Ortaokulu

Vizyon: Kendini sürekli yenileyen, okuyan, inceleyen, araştıran, analiz ve sentezler yapabilen nesillerin yetiştiği; Bütün öğrencilerin akla ve bilme dayalı eğitim ortamında hayata ve bir üst öğrenime hazırlandığı; Dünü bugüne; bugünü yarına bağlayan köprülerin kurulduğu; Yönetici, öğretmen, personel, öğrenci ve velilerin elbirliğiyle çevrede, bölgede ve ülkede örnek eğitim ve Toplam Kalite Yönetimi anlayışını oluşturmak, okul ve kurumların her yönü ile model okul ve kurumlar haline getirmektir.

Misyon: Alisofu Köyü’nde Milli Eğitim sisteminin genel amaç ve temel ilkeleri doğrultusunda; yasa ve diğer mevzuatın uygulanması ve geliştirilmesini, milli birlik ve bütünlük içindeki iktisadi, sosyal ve kültürel kalkınmanın desteklenmesi, hızlandırılması ve çağdaş uygarlığın yapacağı, yaratacağı, seçkin bir ortağı olan bireyler yetiştirilmesinde araç olan eğitim öğretim sürecini düzenleyen eğitim sistemini ve işleyişinin etkin bir şekilde yerine getirilmesi, eğitim bilimlerindeki çağdaş yenilik ve gelişimleri takip ederek, araştırmalar yaparak kurumların ve çalışmaların etkinlik ve verimliliğinin arttırılmasını ve geliştirilmesini sağlamaktır.

Isınma: Kaloriferli(kömür)
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://alisofuoo.meb.k12.tr

Adres - ALİSOFU KÖYÜ ALİSOFU KÜME EVLERİ NO 80 SARIKAMIŞ / KARS

Öğretim Şekli :Normal(tam gün)

Adres - ALİSOFU KÖYÜ ALİSOFU KÜME EVLERİ NO 80 SARIKAMIŞ / KARS

Ulaşım

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz ilçe merkezine 9, il merkezine ise yaklaşık 50 km mesafede bulunmaktadır.