EL SANATLARI YAŞATILIYOR

Yaparak ve yaşayarak öğrenme ilkesi doğrultusunda çalışmalarını yürüten okulumuz öğrencileri eğitim aldıkları bölge kültürünü de yaşatıyor. Son olarak veliler eşliğinde el sanatları çalışması gerçekleştirildi.

14.05.2019 148

Kars-Sarıkamış Alisofu İlkokulu/Ortaokulu öğrencileri velileri de eğitim sürecinin içine katarak, kültürünü tanıyarak yaparak ve yaşayarak öğreniyor. Derslerde yaptıkları renkli etkinliklerle dikkat çeken öğrencilerimiz son olarak Seçmeli Halk Kültürü Dersinde önemli bir etkinliğe imza attı.
VELİLER DE KATILDI
Okulumuz 6-A Sınıfı ders kapsamında el sanatlarını araştırdılar, uygulamayı öğrendiler. Son aşamada velilerinde katılımıyla sınıfta etkinlik gerçekleştirildi. Öğrencilerimiz düğme dikme, dantel işleme, patik ve atkı örme etkinliği gerçekleştirdi.