14. GELENEKSEL AV. FEVZİ ÇAMLI BAŞARI ÖDÜLLERİ ve MEZUNİYET TÖRENİ

Kars-Sarıkamış Alisofu Ana Sınıfı/İlkokulu/Ortaokulu 2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı 14. Geleneksel Av. Fevzi Çamlı Başarı Ödülleri Töreni ve Mezuniyet Programı gerçekleştirildi.

17.06.2022 247

Salgın nedeniyle verilen aradan sonra ilk kez dün gerçekleştirilen törene Sarıkamış Kaymakamı Doğan Kemelek, Sarıkamış Belediye Başkanı Harun Hayali, Jandarma Komutanı Yüzbaşı Aytaç Çetinkaya, Sarıkamış İlçe Milli Eğitim Müdürü Osman Kızılok, merhum Av. Fevzi Çamlı'nın ailesi, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Fırat Yıldız, sivil ve askeri erkan, Alisofu Köyü Muhtarı Serkan Çamlı, Okul Müdürü Fatma Betül Aygar, öğrenciler ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Törende birer konuşma yapan Av. Fevzi Çamlı'nın kardeşi Mehmet Çamlı ile kızı Aylin Çamlı eğitimin önemine değindi.

Öğrencilerin gösterilerinin ardından okulda dereceye giren öğrencilere protokol ve Çamlı ailesinin üyeleri tarafından ödülleri verildi. Daha sonra mezun olan öğrenciler protokol ve Çamlı ailesi ile birlikte kep atarak, mezuniyetlerini kutladı.

Fotoğraf Galerisi İçin TIKLAYINIZ